Scream, © Heide Park Resort
© Heide Park Resort

Hei­de-Park Sol­tau


Wilt u samen avontuur beleven? Dan bent u in het grootste pretpark van Noord-Duitsland aan het juiste adres voor een avontuurlijk dagje uit! Het Heide-Park Resort biedt groepen van alle leeftijden talloze mogelijkheden om samen een avontuurlijke dag te beleven. Raak de oriëntatie volledig kwijt bij een ritje met Duitslands enige Wing Coaster ‘Flug der Dämonen’ (Demonenvlucht). Word drakentemmer op het drakeneiland in de themazone ‘Drachenzähmen’ of vecht tegen vliegende slijmgeesten in Ghostbusters 5D − de ultieme spookjacht. Afhankelijk van leeftijd en interesse kan elke bezoeker zijn of haar eigen avontuur kiezen uit ruim 40 attracties en shows.

In 2018 vierde het Heide-Park Resort zijn 40e verjaardag − en daar hoorden natuurlijk ook nieuwe avonturen bij. Voor het hele gezin zijn er weer nieuwe attracties bijgekomen die garant staan voor geweldig veel plezier. Ontdek bijvoorbeeld het nieuwe themaland ‘Peppa Pig Land’ voor kinderen. Hier kunnen de kleintjes met een bootje varen met Peppa en haar vrienden of op de dino van George rijden. In het aangrenzende avonturenhotel kunnen ook nog drie bijbehorende themakamers worden gereserveerd. 

Ook nieuw: de ‘Thrill Season Pass’ voor meervoudige entree en toegang tot bijzondere horrorevenementen − een echte must voor alle liefhebbers van actie.

Ervaar het Heide Park Soltau

Impressions

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Heide-Park Soltau” met Google Maps.

Heide-Park Soltau

Heide Park 1
29614 Soltau
Telefoon: +49 (0) 1806 / 919101

naar de websiteE-mail schrijven