vor­ste­lij­ke hof­rij­school Büc­ke­burg, © Fürstliche Hofreitschule
© Fürstliche Hofreitschule

vor­ste­lij­ke hof­rij­school Büc­ke­burg


De hofrijschool in Slot Bückeburg is echt een koninklijke belevenis voor mensen die graag paardrijden en voor paardenliefhebbers. Gelegen in het Weserbergland, biedt het bezoekers de mogelijkheid zich onder te dompelen in de nobele wereld van de ruitersport. De hofrijschool is een historische schat, die terugvoert tot in de 16e eeuw. Het is een plek waar de tijd stil lijkt te staan, en men zich waant in lang vervlogen tijden.

Tegen de imposante achtergrond van het koninklijke ‘Slot Bückeburg’, bewoond door de vorst Alexander zu Schaumburg-Lippe, kunnen de edele hengsten van verschillende rassen het hele jaar door worden bezocht in de historische koninklijke stallen. Het aangrenzende paardenmuseum met zijn ruim 1000 museumstukken uit verschillende periodes biedt bezoekers een onvergetelijk inkijkje in de geschiedenis van de rijkunst.

Ervaren ruiters en hun edele paarden tonen de kunst van de klassieke dressuur op een manier die je versteld zal doen staan. Van indrukwekkende lezingen tot en met adembenemende paardenshows – deze voorstelling brengt je in een andere tijd. Gegarandeerd een onvergetelijke en unieke ervaring!

vor­ste­lij­ke hof­rij­school Büc­ke­burg

Schlossplatz 6
31675 Bückeburg

naar de websiteE-mail schrijven