Hauptsujet Levenslust herfst 2020, © TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Lust for Life Winter 2020, © TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Heer­lijk, er weer even tus­sen­uit!


Omdat het hier zo goed is

Wanneer bent u voor het laatst in heerlijk verfrissend zeewater gesprongen of hebt u een lange wandeling over de dijk gemaakt? Wanneer was de laatste keer dat u met uw gezin een pretpark of dierentuin bezocht en de ogen van uw kinderen zag stralen? Of wanneer hebt voor het laatst een “nieuwe” oude binnenstad bezocht en genoten van deze idylle in een café langs de weg?

Wanneer hebt u voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Verlangt u na deze periode van veel beperkingen, weinig verandering van locatie en veel tijd thuis naar afwisseling, nieuwe indrukken en kleine avonturen?

Het pure leven ligt binnen handbereik! Even pauze nemen van het dagelijkse leven, zich ontspannen en nieuwe dingen ontdekken: hier bij ons in Nedersaksen vindt u dat alles om de hoek.

Prachtige natuurlandschappen, fascinerende vlaktes, kleurrijke velden, beboste bergen, ongerepte rivieren en beken: Nedersaksen is een paradijs voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Elk van onze 15 reisregio’s uniek. En ook avonturiers en ontdekkingsreizigers komen aan hun trekken want Nedersaksen scoort met de hoogste dichtheid aan pretparken in heel Duitsland! Van de grootste modelbouwfaciliteit tot de snelste achtbaan en van het meest soortenrijke vogelpark tot een openluchtmuseum met 230 levensechte dinosauriër − hier valt heel wat te bewonderen!

Ontdek Nedersaksen vanuit een nieuw perspectief en beleef een onvergetelijke vakantie die laat zien dat het beste binnen handbereik kan liggen!

Het spreekt voor zich dat we er allemaal naar streven om op een verantwoorde manier om te blijven gaan met corona en datgene wat we bereikt hebben niet op het spel willen zetten. We letten op voldoende afstand tot andere mensen − door de dunbevolkte gebieden van Nedersaksen is dat heel eenvoudig.

In Nedersaksen overtreffen we zelfs de officiële hygiënevoorschriften. Hotels, vakantiehuizen en verblijven in Nedersaksen hebben hun hygiënestandaard opnieuw verhoogd en bieden hun gasten in verschillende ruimtes desinfecteermiddelen en mondkapjes.

Met deze en vele andere maatregelen willen we het aantal gevallen in het noorden
van Duitsland op zo’n laag niveau houden als het nu is. De gezondheid van ons allen komt nu eenmaal op de eerste plaats!

We verheugen ons op uw komst!

Het hele Vakantieland Nedersaksen

#mylowersaxony


heerlijk er weer even tussenuit hauptsutje claim

Wanderlust in Nedersaksen

Harz, © TMN/Michael Neumann
© TMN/Michael Neumann

Harz

Harz
Fietsers op de Mittelweser, © TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Mittelweser

Mittelweser
Wandelen in de Weserbergland, © TourismusMarketing Niedersachsen GmbH / German Roamers / Johannes Becker
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH / German Roamers / Johannes Becker

Weserbergland

Weserbergland

Tijd voor Ne­ders­ak­sen