Seitennavigation

Hannover

Deelstaathoofdstad aan de Leine

Vrijwel geen andere grote stad biedt zulke afwisselende en aantrekkelijke recreatiemogelijkheden als de deelstaathoofdstad Hannover. De stad geniet van internationale flair als beurs-, evenementen- en sportstad.

ooraanstaande sterren hebben de eer om te rocken in Hannover. Onder de jaarlijkse publiekstrekkers zijn het Maschseefest, het grootste schuttersfeest ter wereld en het Internationale Vuurwerkconcours. Stralend juweel van de stad Hannover zijn de Herrenhäuser Gärten. De barokke Großer Garten dient in de zomer als fabelachtig decor voor vuurwerk, theater, kleinkunst en concerten.

De levendige binnenstad van Hannover nodigt u met zijn grote voetgangersgebied, de nieuwe Ernst-August-Galerie en fraaie winkelpassages uit tot shoppen. In de oude stad wandelt u door middeleeuwse stegen, ontspannen aan de Leineufer of naar een van de talrijke cafés. Theater, concerten en kunst op het hoogste niveau plus talrijke musea en monumentale gebouwen fascineren cultuurliefhebbers uit de hele wereld.

Met zijn speciaal op de diersoorten afgestemde verblijven in zeven fascinerende themawerelden is de Erlebnis-Zoo Hannover Duitslands meest spectaculaire dierenpark.

Tip: Heel imposant is de klim met een unieke booglift naar de koepel van het stadhuis. Van daaruit hebt u een fantastisch uitzicht over de stad.

Uw directe contact

Contactgegevens en informatie

Ernst-August-Platz 8
30159 Hannover

Telefoon: +49 (0) 511 / 12345-111
Fax: +49 (0) 511 / 12345-112

Email

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.