Handen houden een beker vast, © TMN / Alexander Kaßner
© TMN / Alexander Kaßner

Blog: Reis­ver­ha­len uit Ne­ders­ak­sen


Bent u op zoek naar reistips voor Nedersaksen? Onze bloggers gaan in Nedersaksen op zoek naar bijzondere en authentieke belevenissen. Op de Nedersaksen-blog vertellen ze over de mooiste en meest curieuze momenten van hun ervaringen in Nedersaksen.

Ze doen hier verslag van kippenvelmomenten op muziekfestivals, van uitputting en geluksgevoel bij het beklimmen van de Wurmberg in de Harz, van het kletsen met lokale bewoners bij een Oost-Friese theeceremonie, van de achtbaan in het pretpark Heide-Park Soltau en van de magische getijden aan de Waddenzee.

Noordzee, Harz, Lüneburger Heide, Weserbergland... De plekken waar u goed op vakantie kunt gaan in Nedersaksen, staan in elke reisgids. Onze vakantiebloggers testen voor u wandel- en fietsroutes, geven recensies van culturele evenementen, eetgelegenheden en nachtleven in grote steden als Hannover, Osnabrück en Göttingen en verklappen welk Oost-Friese Waddeneiland het mooiste strand heeft waar u met uw kinderen heerlijk zandkastelen kunt bouwen.

Wat is er allemaal te doen in Nedersaksen? Of u nu op zoek bent naar een romantische time-out met z’n tweetjes, uw volgende gezinsuitstap plant of een bestemming zoekt voor uw volgende stedentrip – hier vindt u de beste aanraders, persoonlijke favoriete plekken, overnachtingstips en suggesties voor bijzondere uitstapjes voor uw eigen vakantie in Nedersaksen!

Veel plezier bij het browsen en lezen!